Szúnyogháló

A szúnyogháló megakadályozza a rovarok és egyéb szennyeződések (pl: pihék, tollak) bejutását otthonunkba. A szúnyoghálók készülhetnek fix, rolós és nyíló ajtós kivitelben. A háló üvegszálas, halvány szürke színű, UV- álló. Esetleges sérülés esetén könnyen cserélhető.

Legújabb a pliszé rendszerű szúnyogháló, mely ablakok és ajtók elé egyaránt alkalmazható. Az új rendszerrel megoldható a nagy, óriás méretű nyílászárók könnyű működtetésű szúnyogháló való ellátását. A szúnyogháló mérete egy oldalra való működtetés esetén 3 méter, két oldalú működés esetén ennek duplája is lehet. A szúnyogháló bárhol megállítható, zárólécébe mágnes helyett kefét raktak, hogy könnyen mozgatható legyen és így a gyerekek is gond nélkül tudják használni.

A fix szúnyogháló készülhet műanyag vagy alumínium kerettel is, melyet elsősorban ablakokra ajánlunk.

A vízszintesen vagy függőlegesen rolós szúnyogháló csak alumínium kerettel készül. A keret alapszíne fehér vagy barna, de igény esetén az ablakkal megegyező színűre is festhető, RALL színkártya alapján.

A vízszintesen rolós szúnyoghálót elsősorban ajtók elé ajánljuk.

A függőlegesen rolós szúnyogháló készülhet a redőnnyel egy tokban, együtt vagy külön mozgatható változatban.

A lehúzható rolós szúnyogháló előnyei, hogy bármikor mobilizálható, viszont ha már nincs rá szükség, visszamegy a tokjába.

KÉPGALÉRIA

Pliszé szúnyogháló nyitott állapotban

Pliszé szúnyogháló félig nyitva

Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló

Fix szúnyogháló

Függőlegesen rolós

Nyíló ajtós

Vízszintesen rolós